Now Reading:
Pripremite se za smijeh do suza jer 2. Smešne Toplice samo što nisu počele
Full Article 2 minutes read

Pripremite se za smijeh do suza jer 2. Smešne Toplice samo što nisu počele

Manifestacija 2. Smešne Toplice uskoro će ugledati svijetlo dana, najavljeno je u utorak na press konferenciji Kerekesh Teatra.

Kako su najavili Jan Kerekeš i gradonačelnica Dragica Ratković, manifestacije će se održavati od 19. lipnja do 29. srpnja u Varaždinskim Toplicama, a Topličanci će moći uživati u pet predstava Kerekesh teatra na terasi restorana Bernarda.

Ovogodišnje 2. Smešne Toplice započet će s premijerom predstave „Ja trudnica”, a osim toga Varaždinske Toplice posjetit će i popularni „Susjedi”. Riječ je o predstavi koju je režirao Ljubomir Kerekeš prema poznatoj seriji Nove TV.

Ferdo, Jura, Lili, Bela dolaze po prvi put u Toplice u komadu – rekao je Jan Kerekeš te dodao kako će se osim te dvije predstave u Bernardi uprizoriti i „Skupština” na temelju koje će se u listopadu snimati i film.

Kako kaže Kerekeš, Topličanci će uživati i u trenutno najaktualnijoj predstavi „Pod hitno na hitnu”, a zabavit će ih i „Vla, Vla, Vlajland” gostujuća predstava Ecije Ojdanić i Kazališta Moruzgva.

– Ulaznice će biti u prodaji već od četvrtka, a po prvi put će se moći kupiti i online, u sustavu Entrio.hr – najavio je Kerekeš istaknuvši kako će zbog toga svi koji dolaze iz drugih gradova moći kupiti svoje ulaznice na vrijeme u čijoj će cijeni biti uključena i konzumacija jednog pića.

Gradonačelnica Dragica Ratković naglasila je odličnu suradnju s Kerekesh Teatrom oko organizacije ove manifestacije, dodavši kako su u Varaždinske Toplice uvijek dobrodošli.

Podržavamo sve dobre projekte, pogotovo u turističkom smislu za naše Toplice. Mi smo jedan kotač koji se počeo vrtjeti i kojeg ne smijemo zaustaviti, a vi ste dio te priče i pomažete nam u turističke svrhe, promovirate naš grad – rekla je gradonačelnica Kerekešu te pozvala sve ljude dobre volje da ih podrže i pridruže im se u tjednu zabave i smijeha.

tklopotan / www.sjever.hr
08.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.