Now Reading:
HSS Krapinsko-zagorske županije daje podršku svim SDP-ovim kandidatima u drugom krugu izbora
Full Article 2 minutes read

HSS Krapinsko-zagorske županije daje podršku svim SDP-ovim kandidatima u drugom krugu izbora

Predsjedništvo županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke održalo je u srijedu sjednicu na kojoj su se analizirali rezultati prvog kruga Lokalnih izbora na području Krapinsko-zagorske županije.

Izraženo je zadovoljstvo postignutim rezultatima, posebno pobjedom kandidata za župana Željka Kolara i zamjenice župana Jasne Petek, osiguranom većinom u Županijskoj skupštini, sa koalicijskim partnerima SDP i HSU, gdje HSS ima tri vijećnika.

Također, odličan rezultat postignut je u Općini Hrašćina, gdje je u prvom krugu izbora još jedan mandat načelnika potvrdio aktualni načelnik, Branko Tukač, član HSS-a.

Na istoj sjednici jednoglasno je donesena odluka kojom se u drugom krugu Lokalnih izbora koji se u 12 zagorskih sredina održavaju u nedjelju, 30.svibnja 2021. godine, podržavaju kandidatkinje i kandidati koalicijskog partnera SDP-a, odnosno nezavisni kandidati uz podršku koalicije stranaka SDP-HSS-HSU.

Stoga županijska organizacija HSS-a poziva sve svoje članove u općinama i gradovima, kao i sve birače na području općina i gradova gdje se održava drugi krug izbora, da izađu na izbore, te iskoriste svoje pravo odlučivanja tko će upravljati javnim poslovima u njihovim sredinama.

www.sjever.hr 28.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.