Now Reading:
Pripadnici Civilne zaštite i HGSS stanice Samobor u novom prostoru, uručene nagrade za izniman doprinos u zahtjevnoj 2020. godini
Full Article 50 second read

Pripadnici Civilne zaštite i HGSS stanice Samobor u novom prostoru, uručene nagrade za izniman doprinos u zahtjevnoj 2020. godini

Stožer civilne zaštite i HGSS Stanica Samobor od sad će iz novog prostora djelovati još učinkovitije, kako bi građani bili zaštićeni i sigurni.

Podsjetimo, riječ je o preuređenoj zgradi nekadašnje barutane u bivšoj vojarni. Projekt je inicirala samoborska ispostava Hrvatske gorske službe spašavanja, kao najstarija stanica na području Hrvatske, kako bi u novi prostor mogli smjestiti svoju opremu nužnu za akcije spašavanja ljudi i imovine u najrazličitijim situacijama. Inače, samoborski HGSS pokriva cijeli zapadni dio Zagrebačke županije, tj. područje četiri grada i devet općina.

Jedni sretni i zadovoljni zbog novog protora, drugi zbog nagrada, Naime, dodijeljene su nagrade civilne zaštite za doprinos u iznimno zahtjevnoj 2020. godini, a dobili su ih volonterka Klara Znika, član Crvenog križa Samobor Marijan Biškup, član HGSS-a Roman Leopold, vatrogasac Branko Martić, dr. Slaven Šimurina i Urbane ideje za donaciju vozila HGSS-u.

www.sjever.hr
09.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.