Now Reading:
Provedite nedjelju uz program za Dan Grada Klanjca!
Full Article 1 minutes read

Provedite nedjelju uz program za Dan Grada Klanjca!

Grad Klanjec u nedjelju, 9. svibnja 2021. povodom svog dana organizira prigodan program za svoje mještane i sve zainteresirane, o čemu više pročitajte u nastavku!

Program počinje u 9:00 sati tradicionalnim ribičkim natjecanjem ”Memorijal ing. Anđelko Petek Pajo” – Pepina graba u Drašama, a u organizaciji ŠRD “Sutla”. U 11:00 sati održati će se sveta misa za sve stanovnike Grada Klanjca i zagorske vatrogasce ispred kapelice zaštitnika sv. Florijana.

Iza 12:00 sati prošećite do Cesargrada i planinarskog doma HPD-a “Cesargrad”. Na lijepo uređenom proplanku kod planinarskog doma gdje su nedavno postavljene nove klupe, a planinari će se pobrinuti za odličan grah i osvježenje.

Ako ste na putu prema Cesargradu pri dobroj volji, snimite i koju lijepu fotografiju Klanjca iz ptičje perspektive. Krenete li preko Cesarske Vesi pa preko Japice pucaju krasni vidici na Gmajnu, Florijan, Lučelnicu pa sve do Rakovca i Polica, s druge strane brijega pogled ide prema Mihanović Dolu, Gredicama, Novim Dvorima, Letovčanu pa sve do Ledina.

Kulturni centar prigodno će nagraditi nekoliko najuspješnijih fotografa amatera, a svoje fotografije šaljite na mail: kultura@klanjec.hr ili na našu facebook stranicu Grada!

www.sjever.hr/Facebook/Grad Klanjec
07.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.