Now Reading:
Održana sjednica Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije – prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić
Full Article 1 minutes read

Održana sjednica Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije – prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić

U srijedu je u Vatrogasnom domu Križevci održana sjednica Predsjedništva i Nadzornog odbora Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije, kojoj je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić te ujedno čestitao okupljenima Svjetski dan vatrogasaca i blagdan sv. Florijana.

Sjednicu je vodilo radno predsjedništvo u sastavu v.d. predsjednika Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Branka Vucikuje, zapovjednika Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Zvonimira Habijana i tajnice Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Mirjane Futač.

Zapovjednik Habijan predstavio je Izvješće o ovogodišnjim vatrogasnim intervencijama, koje je usvojeno, kao i izvješća o radu Vatrogasne zajednice za 2019. i 2020. godinu. Također su usvojena i financijska izvješća za 2019. i 2020. godinu, a jednoglasno je usvojen i prijedlog novog Statuta.

Članovi Predsjedništva donijeli su jednoglasnu odluku da se Skupština Vatrogasne zajednice održi 23. svibnja po požarnim područjima Koprivnica, Križevci i Đurđevac.

Na sjednici su prezentirane i informacije o održanom osposobljavanju za vatrogasnog časnika I. klase te o korištenju Kampa vatrogasne mladeži tijekom 2021. godine.

www.sjever.hr / kckzz.hr
06.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.