Now Reading:
Slaven Belupo u Šibeniku poražen nakon šest kola
Full Article 2 minutes read

Slaven Belupo u Šibeniku poražen nakon šest kola

Nogometaši Slaven Belupa u 31. su kolu Hrvatski Telekom Prve lige upisali prvi poraz nakon šest prvenstvenih utakmica. Šibenik je na svom terenu slavio rezultatom 2:0.

Trener Tomislav Stipić u odnosu na remi s Hajdukom u Koprivnici u prošlom kolu napravio je jednu promjenu u početnom sastavu. Umjesto Boseca, na mjestu desnog beka od prve je minute krenuo Bruno Bogojević.

Prvu priliku na današnjem susretu imala je naša momčad. Odličan udarac Bačelić Grgića s 20-ak metara još je boljom reakcijom u korner odbio Rogić. Šibenik je poveo u osmoj minuti. Nakon jednog lošeg udarca najbolje se pred golom snašao Jurić i zabio za 1:0. U 14. minuti Šibenik je poveo s 2:0. Ćurić je snažno i precizno pogodio iz daljine za povećanje vodstva. Deset minuta kasnije opasan pokušaj Jurića obranio je fantastičnom reakcijom Filipović. Odgovorio je Krstanović s druge strane, no njegov udarac glavom otišao je iznad gola. U 31. minuti Bačelić Grgić idealno je uposlio Knolla koji pogađa stativu s 10-ak metara. Domaćin je imao još jednu veliku priliku do kraja prvog poluvremena, ali je Filipović još jednom spasio naša vrata.

U nastavku susreta prvi je zaprijetio Bogojević s naše strane, a odgovorio je Schindelfeld s druge. Rezultat se nije promijenio. Pokušavala je naša momčad napasti gol Šibenika, ali nije uspijevala opasnije zaprijetiti do 85. minute kada je udarac Julardžije iz daljine obranio Rogić. Na kraju je domaćin zasluženo osvojio sva tri boda.

www.sjever.hr/nk slaven belupo
24.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.