Now Reading:
Potpisan koalicijski sporazum SDP-a i HSU-a Bedekovčina – Jakuš: Podržavamo dosadašnjeg načelnika Bana i župana Kolara u utrci za nove mandate
Full Article 2 minutes read

Potpisan koalicijski sporazum SDP-a i HSU-a Bedekovčina – Jakuš: Podržavamo dosadašnjeg načelnika Bana i župana Kolara u utrci za nove mandate

Općinske organizacije Socijaldemokratske partije i Hrvatske stranke umirovljenika Općine Bedekovčina na predstojećim će lokalnim izborima podržati dosadašnjeg načelnika i kandidata za novi mandat na toj funkciji, SDP-ovog Darka Bana.

U petak su, naime, predstavnici SDP-a i HSU-a potpisali koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore.

Željko Novosel, predsjednik Općinske organizacije SDP-a Bedekovčina rekao je da je HSU njihov stari pouzdan partner u Bedekovčini.
-Na izbore u svibnju izlazimo sa zajedničkom listom i podržat ćemo dosadašnjeg i budućeg načelnika Općine, Darka Bana. U našem sporazumu je točno određeno koliko koja stranka ima mjesta, a raspoređeni su i troškovi koje ćemo snositi kao koalicija. Dakle, sve je dogovoreno, sve je transparentno i siguran sam da će i u nastavku naša suradnja biti dobra, kao što je bila dosad – rekao je Novosel.

Istome se nada i Dragutin Jakuš, iz HSU-a, ogranak Bedekovčina.
-Već tradicionalno, a zbog dosadašnje dobre suradnje, HSU potpisuje sporazum s SDP-om i podržavamo ovu vlast i načelnika općine i kandidata SDP-a Darka Bana, a podržavamo i našeg dosadašnjeg, a vjerujemo i budućeg župana Željka Kolara . Za njih smo se mi umirovljenici odlučili jer oni zaista vode brigu o najstarijoj populaciji, pomažu nam, kad ih zovemo odazovu se i imamo u njima pravu podršku – rekao je Jakuš i dodao da su umirovljenici populacija građana koji su zavrijedili da im se pomogne u njihovoj zlatnoj dobi.
-Mnogi su u potrebi, nedostaju im namirnice, mnoge snabdijevamo i s ogrjevom. Imali smo podršku, vidimo i dalje da imamo podršku i zato smo se odlučili za načelnika i župana u nastojanju da osvoje novi mandat. Mi umirovljenici potrudit ćemo se u našoj općini da i na izborima ostvarimo dobre rezultate, kako bi i dalje uspješno vodili ovaj naš kraj, na zadovoljstvo svih stanovnika – poručio je Jakuš.

www.sjever.hr
24.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.