Now Reading:
HNS-ov kandidat Anđelko Ferek Jambrek u utrci za prvog čovjeka županije!
Full Article 4 minutes read

HNS-ov kandidat Anđelko Ferek Jambrek u utrci za prvog čovjeka županije!

U nedjelju je svoju kandidaturu za župana Krapinsko-zagorske županije predstavio HNS-ov kandidat Anđelko Ferek Jambrek koji je obnaša dužnost zamjenika župana za gospodarstvo zadnjih 12 godina i na taj način je stekao iskustvo u načinu rada jedinica lokalne samouprave, funkcioniranju fondova EU, poznavanju zakonskih i pravnih regulativa i propisa na kojima se temelji funkcioniranje državnih tijela.

Anđelko Ferek Jambrek svoje predstavljanje započeo je poslovicom: “Kada pušu vjetrovi promjena, neki ljudi grade skloništa dok drugi grade vjetrenjače” kazavši kako za njega nikada nije bila opcija graditi skloništa već traženje najboljih rješenja kroz rad, suradnju i zajedništvo.

– U zadnjih dvanaest godina rada na terenu, upoznao sam svaki kutak naše županije, od Budinščine, Hrašćine, Zagorskih Sela pa sve do Gupčevog kraja i najveća vrijednost Zagorja su ljudi. Dobro sam upoznao naše sredine i sudjelovao u stvaranju rješenja za probleme naših općina, za probleme naših žitelja i uvjeren sam da svi mi zajedno možemo odraditi veliki i dobar posao za još uspješniju županiju – rekao je Ferek Jambrek.

Program razvoja Krapinsko-zagorske županije temeljiti ćemo na sedam cjelina a to su gospodarstvo, komunalna infrastruktura, poljoprivreda, obrazovanje, zdravstvo i socijalna skrb, civilno društvo, turizam i zaštita okoliša, kultura i kulturna baština i izostanak samo jedne cjeline neće nam omogućiti razvoj i napredak županije – dodao je Ferek Jambrek.

Svoju potporu Fereku Jambreku došao je dati i predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj.

– HNS u Krapinsko-zagorskoj županiji nudi alternativu koja ima temelje na kvalitetnim ljudima na čelu s našim kandidatom za župana Ferekom Jambrekom koji će sa svojim iskustvom imati što pokazati na županijskoj razini. Mi gradimo novi HNS koji se temelji na novim modernim tekovinama društva, koji građane stavlja u fokus, koji se ne osvrće ni lijevo ni desno – kazao je Čuraj.

Anđelku Fereku Jambreku svoju podršku dao je i predsjednik ŽO HNS-a Krapinsko-zagorske županije i načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt koji je kazao kako je Ferek Jambrek “dobri duh” županije koji već tri mandata obnaša funkciju zamjenika župana za gospodarstvo.

– Anđelko Ferek Jambrek naš je kandidat za župana Krapinsko-zagorske županije. On je čovjek koji zna kako pokrenuti našu županiju, čovjek koji zna da je gospodarstvo, turizam, kultura ono što naša županija treba. HNS ima 20 listi s kojima izlazi na izbore za općinska i gradska vijeća, 9 kandidata za načelnike, gradonačelnike i time pokazujemo svoju snagu i odlučnost – rekao je Šplajt.

Vjerujući kako Krapinsko-zagorska županija zaslužuje kvalitetnog vođu, lidera koji će građankama i građanima županije omogućiti bolji život svoju potporu Fereku Jambreku dao je i saborski zastupnik Predrag Štromar.

Anđelko Ferek Jambrek lider je koji će omogućiti građanima da žive bolje u komunalnom pogledu, razvoju cestovne infrastrukture, u društvenom pogledu misleći pri tome na besplatne vrtiće i takav vođa je Anđelko Ferek Jambrek koji je tri mandata radio da građanima bude bolje, a osobno sa mnom je intenzivno suradđivao tri i pol godine i u ovu je županiju donio stotine milijuna kuna – izjavio je Štromar.

HNS-ove kandidatkinje i kandidati za čelna mjesta općina, gradova i županije su: Davor Gorski – kandidat za načelnika Općine Novi Golubovec, Božo Ružak – kandidat za načelnika Općine Krapinske, Branimira Glavica – nezavisna kandidatkinja za načelnicu Općine Marija Bistrica, Albert Kontak – kandidat za načelnika Grada Oroslavja, Valentina Presečki – nezavisna kandidatkinja za načelnicu Općine Petrovsko, Branko Ferek Jambrek – nezavisan kandidat za načelnika Općine Radoboj, Jelena Bašić – kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Klanjca, Jasmin Krizmanić – aktualni načelnik i kandidat za načelnika Općine Gornja Stubica, Robert Šplajt – aktualni načelnik i kandidat za načelnika Općine Kumrovec i Anđelko Ferek Jambrek – kandidat za župana Krapinsko-zagorske županije.

m.sopek/sjever.hr 11.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.