Now Reading:
Reformisti gradske organizacije Zlatar izražavaju nezadovoljstvo ne brigom vlasti Grada Zlatara o kvaliteti radova – garanciji nogostupa
Full Article 2 minutes read

Reformisti gradske organizacije Zlatar izražavaju nezadovoljstvo ne brigom vlasti Grada Zlatara o kvaliteti radova – garanciji nogostupa

Vijećnik Reformista Grada Zlatara Davora Kljaka u nekoliko je navrata postavljao upit gradonačelnici Zlatara Jasenki Auguštan Pentek, kada i kako će se popraviti nogostup u Zagrebačkoj ulici, budući da je isti značajno popucao i postoji velika vjerojatnost da će se isti urušiti i razdvojiti.

Prijedlog Kljaka bio je da se isti kompletno obnovi o trošku izvođača radova, budući da je isti popucao za manje od dvije godine od građenja, te je i dalje pod garancijom.

Gradonačelnica Auguštan Pentek vijećniku je objasnila da je izvođač radova izvršio sanaciju, zalijevanjem smolaste mase i da su joj kazali da se to tako radi.

Reformisti gradske organizacije Zlatar dostavili su slike sadašnjeg stanja nogostupa, uz upit gradonačelnici da li je takva sanacija adekvatna i bi li bila zadovoljna takvom sanacijom da je to njezino privatno vlasništvo, a da nastaju vidljive rupe u vrijeme garantnog roka izvođenja.

Nepoduzimanjem zahtjeva za obnovu nogostupa nastupiti će zastara garancije, te će ubrzo nogostup biti urušen i beskoristan i građani Zlatara će sami plaćati popravak.

www.sjever.hr 09.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.