Now Reading:
Nikola Ščuric uz podršku župana Čačića najavio kandidaturu za načelnika općine Cestica
Full Article 2 minutes read

Nikola Ščuric uz podršku župana Čačića najavio kandidaturu za načelnika općine Cestica

Predsjednik Reformista, župan Varaždinske županije, Radimir Čačić, posjetio je općinu Cestica te dao podršku Nikoli Ščuricu, kandidatu Reformista za načelnika Cestice na predstojećim izborima.

Nikola Ščuric u svojoj je kandidaturi istaknuo kako je ponosan na svoj kraj te vjeruje kako će uz povjerenje svojih sumještana u Cestici otvoriti jedno novo poglavlje:

-Svojom kandidaturom želim Općinu učiniti još boljim mjestom za život svih nas. Naš kraj poznat je po marljivim i vrijednim ljudima stoga smo svi zaslužili živjeti bolje i biti ponosni na okolinu u kojoj živimo. Smatram da naše mjesto posjeduje veliki potencijal te program koji nudim obuhvaća različita djelovanja od razvoja poljoprivrede, gospodarstva, poduzetništva, turizma, sporta, kulture i društvenih sadržaja, do onog najbitnijeg, ljudi. Ulaganje u djecu, mlade, starije, bolesne i nemoćne kako bismo svi imali jednake uvjete za život i ugodan boravak u svojem mjestu. Sve navedeno možemo postići isključivo zajedništvom kroz različite projekte. Siguran sam u svoje suradnike, naše znanje, pozitivnu energiju i dobru volju!

Ovom prilikom, župan Čačić posjetio je tvrtke ”Sirik Beton” i ”Key Technology”, a posjet Cestici iskoristio je i za razgovor s mještanima.

www.sjever.hr
9.4.2021.

Input your search keywords and press Enter.