Now Reading:
Branimira Glavica uz pomoć HNS-a i HSS-a traži mandat načelnice u Mariji Bistrici
Full Article 3 minutes read

Branimira Glavica uz pomoć HNS-a i HSS-a traži mandat načelnice u Mariji Bistrici

Branimira Glavica istaknula je u četvrtak svoju kandidaturu na mjesto načelnice Općina Marija Bistrica a u tome će kao nezavisna kandidatkinja imati potporu koalicije HNS-HSS. Govoreći o razlozima svoje kandidature Glavica je istaknula želju da se stvari u općini, kako je rekla, pokrenu sa mrtve točke. Ona osobno želi da se više ulaganja i projekata usmjeri u okolna naselja općine a ne da se, njene su riječi, sve vrti oko Marije Bistrice.

-Izuzetno mi je drago što su u Mariju Bistricu došli veliki kapitalni projekti, ali ne smijemo zaboraviti na okolna sela i mislim da puno više stvari treba napraviti za okolno stanovništvo kako nam mladi ljudi ne bi odlazili – kratko je kazala Glavica dodajući da je zajednička lista sastavljena od sposobnih i kvalitetnih ljudi.

Na predstavljanju podršku joj je pružio predsjednik Županijske organizacije HNS-a i načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt.

Branimira Glavica kandidatkinja je koja ima viziju dobre budućnosti Marije Bistrice, koja zna što želi i što Marija Bistrica treba da bi bila bolja općina za život njezinih građana. HNS je tu uz partnere HSS da pruži potporu nezavisnoj kandidatkinji Glavica. Mislimo da imamo tu snagu, znamo da možemo, imamo dobre ideje i uz politiku HNS-a i kolega iz HSS-a vjerujem da nas ovdje čeka dobar rezultat i da ćemo mi biti ti koji ćemo slaviti u 5. mjesecu – uvjeren je Šplajt. Osvrnuo se i na kandidture samog HNS-a gdje je naglasio da na županijskoj razini stranka ima 9
kandidata za načelnike i gradonačelnike
i samim time pokazuje se snaga HNS-a.

-Imati ćemo i kandidata za župana i dobru županijsku listu sa svojim koalicijskim partnerima. Sigurno ćemo na taj način i dalje biti treća opcija za koju mogu birači glasati u Krapinsko-zagorskoj županiji, ali i jedina opcija koja nudi bolju budućnost našeg Zagorja – završio je Šplajt.

Potpredsjednik ŽO HNS-a Krapinsko-zagorske županije i zamjenik župana, Anđelko Ferek Jambrek, siguran je da Glavica može za Mariju Bistricu puno toga dobroga odraditi, prenijeti novi duh Mariji Bistrici dok su spomenute dvije stranke tu da pruže podršku i pomoć.

-Želim reći da je Branimira hrabra žena jer svi znamo da je čast voditi jednu općinu, ali i obaveza a Branimira to može odraditi u jako dobar način – kazao je Ferek Jambrek.

s.kalajdžija/sjever.hr 09.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.