Now Reading:
Društveni dom u Loboru na putu prema ljepšem i ugodnijem ambijentu
Full Article 2 minutes read

Društveni dom u Loboru na putu prema ljepšem i ugodnijem ambijentu

Društveni dom u Loboru mjesto je gdje se kroz godinu održavaju razna kulturna događanja, a dostupan je na korištenje udrugama i mještanima Općine. Kako bi dom sadržavao potrebne i konstruktivne elemente, Općina je prošlu godinu na Ministarstvo kulture prijavila projekt uređenja interijera Društvenog doma i time nabavila i ugradila novi razglas, rasvjetu i dio multimedijalne opreme.

Budući da je prva faza završena, Općina Lobor i ove je godine, na Ministarstvo kulture, prijavila projekt s ciljem kompletnog uređenja interijera. Cilj je da Društveni dom, kao središte okupljanja dobije ljepši i ugodniji ambijent.

„Prošlu godinu, sredstva su nam doznačena u visini od 100 tisuća kuna jer smo uspješno završili projekt, odnosno prvu fazu. Postavili smo montažu razglasa, miksete, novi projektor, platna i kompletnu rasvjetu. Ove godine na Ministarstvo kulture prijavili smo i drugi fazi te nam je odobren iznos od 135 tisuća kuna za novi namještaj, za krečenje i uređenje pozornice. Važno nam je da postavimo stepenice kako bi nam pozornica imala ulaz i izlaz, a još je važnija ugradnja platforme na potezu do pozornice da ona bude dostupna za osobe s invaliditetom”, rekla je načelnica Općine Lobor, Ljubica Jembrih.

Društveni dom u Loboru, realizacijom ovih projekata, zasjati će u potpuno novom svjetlu i biti spreman da ga upotpuni prisutnost mještana i cjelokupne zajednice!

mčaržavec/www.sjever.hr
07.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.