Now Reading:
Tražite posao? Donosimo vam TOP 10 poslova u Zagorju, Varaždinskoj i Međimurskoj županiji!
Full Article 3 minutes read

Tražite posao? Donosimo vam TOP 10 poslova u Zagorju, Varaždinskoj i Međimurskoj županiji!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Swiss Digital AG zapošljava na pozicijama Flutter Developer AG (m/ž) i Backend Web Developer (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Poslodavac nudi moderno radno mjesto, fleksibilni radni raspored i mogućnost rada od kuće, kompetitivnu plaću i zanimljive projekte u različitim domenama. Aplicirajte.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Varaždina i Čakovca. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Termak d.o.o. zapošljava konstruktora (m/ž). Lokacija rada je Pribislavec, a prijaviti se možete do 30.4. Potrebno je poznavanje rada na računalu, znanje rada u Auto Cad-u, Solid Works-u, osnove strojarstva, poznavanje tehničke dokumentacije, iskustvo u metalnoj struci i slično. Posao podrazumijeva izradu i razradz tehničke dokumetacije. Više na linku.

Kolarić trgovina d.o.o. zapošljava stolara (m/ž). Mjesto rada je Jurketinec, a prijave su otvorene do 30.4. Posao obuhvaća izradu drvenih dovratnika, ulaznih vrata, prozora i ugranju sobnih vrata i dovratnika. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Telemarketing d.o.o. zapošljava voditelja telefonskih prodajnih agenata u pozivnom centru (m/ž). Lokacija rada je Zabok, a prijaviti se možete najkasnije do 7.4. Posao podrazumijeva vođenje skupine, postizanje dnevnih ciljeva skupine i dnevne popunjenost radnih mjesta, postizanje popunjenosti ureda, provjeravanje kvalitete poziva prodajnih agenata i slično. Poslodavac nudi stimulativnu plaću, fiksno radno vrijeme, rad u uredu, kreativan posao i rad u dinamičnom kolektivu. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta traži mesara (m/ž) i prodavača na delikatesi (m/ž) u Zlataru. Prijave se zaprimaju do 18.4. Posao podrazumijeva organizaciju i vođenje rada odjela mesa i ribarnice, pridržavanje standarada kvalitete, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe, stalne kontrole temperatura hlađenja te kontrolu čistoće i higijene. Uvjeti su KV mesar/ ica, odnosno srednja stručna sprema. Prijavite se.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Šantek zapošljava magistra farmacije (m/ž) u Kumrovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 22.4. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Ferrostil Mont d.o.o. zapošljava vodinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 26.4. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Nudi se mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Stražaplastika d.d. zapošljava operatera na obradnom centru (m/ž). Mjesto rada je Hum Na Sutli, a prijave su otvorene do 23.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Posao obuhvaća poslove vezane uz rad na obradnom centru te druge poslove strojne obrade i prema nalogu pretpostavljenog. Više na linku.

Phoenix Metali d.o.o. zapošljavaju samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće, a prijaviti se možete do 26.4. Poželjno je radno iskustvo najmanje tri godine te poznavanje rada na računalu. Potrebno je poznavanje važećih zakona i propisa. Provjerite više putem linka.

Sretno kandidatima!

www.sjever.hr
02.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.