Now Reading:
Knežević iz Domovinskog pokreta poručila “Zapnimo za Zaprešić”!!!
Full Article 3 minutes read

Knežević iz Domovinskog pokreta poručila “Zapnimo za Zaprešić”!!!

knežević

Kandidaturu za gradonačelnicu Zaprešića predstavila je magistra pravnih znanosti, predsjednica zaprešićkog ogranka Domovinskog pokreta i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Zaprešića Barbara Knežević.

Naglasila je kako poziv gradonačelnika shvaća drugačije od do sada uvriježenih mišljenja. „Za mene to nije nekakav posao, nekakva privilegija, nekakva markica koju koristite kad vam treba i kad vam ne treba. Za mene je to poziv na mukotrpan rad, na služenje zajednici, to je briga za svaku kunu koji vi dajete u ovaj proračun i briga da vam se ta kuna višestruko vrati kroz javne djelatnosti, kroz vrtiće, kroz sve usluge koje vam ovaj grad mora i može pružiti“, istaknula je Knežević.

Kandidatkinja Domovinskog pokreta za gradonačelnicu Zaprešića dodala je da će ona preuzeti lokalne probleme na sebe i istaknula da ima drugačiju viziju za vođenje grada od dosadašnje vlasti kojoj nedostaje energije i poštenja. „Naša vizija je pošten razvoj grada, poštene javne nabave, javno zapošljavanje bez nekakvih privilegija ispod stola, naša vizija je dijeljenje javnog novca transparentno i na tome ćemo ustrajati“, dodala je Knežević.

„Znamo kako novim dvorima vratiti stari sjaj. Mi imamo viziju, znanje i želju. Ja danas krećem u tu bitku. Ja se ne bojim, ja to mogu i moram i hoću. I znam da ću u tome uspjeti ako me podržite“, poručila je kandidatkinja Domovinskog pokreta za gradonačelnicu Zaprešića.

„Zapnimo za Zaprešić!“, zaključila je Knežević.

Nju su podržali potpredsjednik Sabora i predsjednik Domovinskog pokreta dr. Miroslav Škoro, glavni tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina, šef Kluba zastupnika Stjepo Bartulica i saborski zastupnik Stipo Mlinarić Ćipe. Potporu kandidaturi Barbare Knežević dao je Mate Barun iz Projekt Domovina Zaprešić.

www.sjever.hr 14.03.2021.

Input your search keywords and press Enter.