Now Reading:
Kako do sredstava za programe i projekte u kulturi Krapinsko-zagorske županije?
Full Article 1 minutes read

Kako do sredstava za programe i projekte u kulturi Krapinsko-zagorske županije?

Krapinsko-zagorska županija za programe i projekate za Program javnih potreba u kulturi Krapinsko-zagorske županije za 2021. godinu rezervirala je 785 tisuća kuna.

Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na Javni poziv za predlaganje programa i projekata za Program javnih potreba u kulturi Krapinsko-zagorske županije za 2021. godinu će se održati u srijedu 17. veljače 2021. s početkom u 17:00 sati u Krapini, u Poduzetničkom centru Krapinsko-zagorske županije (Bobovje 52G, Krapina).

Sudjelovanje na radionici je moguće samo uz prethodnu prijavu, a zbog važećih epidemioloških ograničenja. Prvenstvo sudjelovanja će imati osobe sukladno redoslijedu zaprimljenih prijava, a najviše do 20 sudionika. Prihvatljive su samo pojedinačne prijave, tj. mole da ispred zainteresiranog prijavitelja sudjeluje samo jedna osoba. Radionica će se snimati, te će materijal biti javno dostupan na službenoj mrežnoj stranici Krapinsko-zagorske županije u okviru Javnog poziva.

Prijavu je potrebno poslati putem elektroničke pošte na adresu: kultura@kzz.hr najkasnije do 15. veljače 2021., uz sljedeće podatke: ime i prezime, naziv i status prijavitelja.

Više o Javnom pozivu za predlaganje programa i projekata za Program javnih potreba u kulturi Krapinsko-zagorske županije za 2021. godinu pogledajte ovdje.

www.sjever.hr

10.02.2021.

Input your search keywords and press Enter.