Now Reading:
FOTO: I PUME POMAŽU Pogledajte kako napreduje preseljenje varaždinske knjižnice te po kojem radnom vremenu trenutno radi
Full Article 2 minutes read

FOTO: I PUME POMAŽU Pogledajte kako napreduje preseljenje varaždinske knjižnice te po kojem radnom vremenu trenutno radi

Gradska knjižnica i čitaonica Metel Ožegović prošlog je tjedna započela s preseljenjem građe u nove prostore.

18. i 19. siječnja preseljena je zbirka novina i arhiva knjižnice te pripadajuća oprema. Uslijedilo je i montiranje polica za arhivsku građu, a krajem ovog tjedna završeno je i preseljenje serijskih publikacija odnosno ukupno 7.900 jedinica građe.

– Časopisi će biti smješteni u klizne regale u depou 2 na novoj lokaciji. Ujedno su preseljene i montirane police za zatvoreno spremište u novoj zgradi. Poslove su odradili djelatnici knjižnice, volonteri i pripadnici Udruge veterana 7. gardijska brigada ”PUMA”. U petak 29. siječnja 2021. godine, prema terminskom planu preseljenja započelo je pakiranje građe iz naše Zavičajne zbirke (Warasdiniensia). – više od 10.000 jedinica. Transport na novu lokaciju predviđen je za petak 5. veljače 2021. godine. Ujedno je predviđeno demontiranje, prijevoz i montiranje postojećih polica na novoj lokaciji – poručili su iz knjižnice.

Knjižnica je i dalje, do 10. veljače, otvorena za korisnike od 07:30 do 19:30 sati. Nabavna politika je u tijeku i korisnicima su na raspolaganju najnoviji naslovi.

Mole se maturanti i studenti da na vrijeme rezerviraju knjige koje su im potrebne za njihove radove.

Nabavljena je i plastična ambalaža (150 kutija) koja će olakšati proces selidbe nakon 10. veljače.

preseljenje knjiznice (9)
preseljenje knjiznice (7)
preseljenje knjiznice (12)
preseljenje knjiznice (8)
preseljenje knjiznice (10)
preseljenje knjiznice (14)
preseljenje knjiznice (13)
preseljenje knjiznice (5)
preseljenje knjiznice (4)
preseljenje knjiznice (15)
preseljenje knjiznice (3)

foto: Facebook / Gradska knjižnica i čitaonica “Metel Ožegović”

m.furlan / sjever.hr 31.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.