Now Reading:
Donosimo TOP 10 poslovnih prilika!
Full Article 3 minutes read

Donosimo TOP 10 poslovnih prilika!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Posao se odvija od kuće, a prijaviti se možete najkasnije do 27.1. Poslodavac nudi suradnju s uspješnim njemačkom kompanijom, sigurna primanja, samostalno kreiranje svog radnog vremena, neradni vikend. Od kandidata se očekuju odlično poznavanje njemačkog jezika, poznavanje rada na računalu, odgovornost i pedantnost u radu te motiviranost i ljubaznost. Prijavite se.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama Customer Support Specialist – Danish or Norwegian (m/ž) i referent prodaje CNC strojeva i postrojenja za obradu metala (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a poslovi se mogu obavljati i od kuće. Potrebne su dobre računalne vještine, komunikativnost i strpljivost. Prijavite se najkasnije do 31.1. Aplicirajte.

Arena Bet zapošljava na poziciji operater/ blajanik u kladionici (m/ž). Lokacije rada su Ludbreg i Breznički Hum, a prijave su otvorene do 31.1. Posao obuhvaća primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima, prodaju trgovačke robe, isplatu dobitaka na temelju dobitnog listića i slično. Poslodavac omogućuje dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje. Prijavite se.

Boxmark Leather d.o.o. traži radnika u proizvodnji (m/ž) i tapetara (m/ž). Mjesto rada je Trnovec Bartolovečki, a prijave se zaprimaju do 14.2. Poslodavac očekuje srednjoškolsku spremu tehničkog, strukovnog ili administrativnog usmjerenja. Prijavite se na linku.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava na pozicijama prvostupnik / tehničar elektrotehničke struke (m/ž), diplomirani inženjer elektrotehnike (m/ž), diplomirani inženjer strojarstva (m/ž), prvostupnik/ tehničar strojarske struke (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave su otvorene najkasnije do 31.1. Uvjeti su služenje MS Office-om i AutoCAD-om te znanje engleskog i njemačkog jezika. Aplicirajte.

Prostoria d.o.o.o. traži voditelja skladišta (m/ž) u Svetom Križu Začretju. Prijave su otvorene do 31.1. Uvjeti za rad su minimalno srednja stručna sprema, obvezno iskustvo rada od tri godine na istim ili sličnim pozicijama te poznavanje paketa MS Office. Poželjne su kvalifikacije razvijena snažna radna etika i pozitivan stav prema poslu i timskom radu te izgrađene radne navike, emocionalna inteligencija i slično. Više na linku.

Berislavić d.o.o. zapošljava autohemaničara/ mehantroničara (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje, a prijave su otvorene do 31.1. Radni zadaci uključuju popravak i servis osobnih i lako teretnih vozila. Potrebno je radno iskustvo od četiri godine, a poslodavac nudi mogućnost zasnivanja ugovora na neodređeno vrijeme. Detalje provjerite ovdje.

Jedinstvo Krapina d.o.o. zapošljava konstruktora (m/ž) u Krapini. Prijaviti se možete do 31.1. Potrebno je poznavanje jednog stranog jezika C2 razine te završeno obrazovanje građevine. Povremeno se radi na terenu u Njemačkoj, a poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje i ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Ferrostil Mont d.o.o. traži bravara (m/ž), montera metalnih konstrukcija (m/ž), pomoćnog radnika u proizvodnji (m/ž) u Zaboku. Prijavite se do 12.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća pružanje pomoći pri izradi konstrukcije, transport pojedinih dijelova konstrukcije i slično. Poslodavac nudi mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Monaris d.o.o. zapošljava ino korespodenta (m/ž) u Gornjoj Stubici. Rok prijave je 29.1. Posao obuhvaća komunikaciju s klijentima njemačkog govornog područja, odgovaranje na upite i slanje ponuda, nabavu sirovina na domaćem i ino tržištu i slično. Potrebno je poznavanje njemačkog i engleskog jezika te radno iskustvo od minimalno dvije godine. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

sjever.hr
22.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.