Now Reading:
Koren o cijepljenju: Ova glumatanja pred kamerama nisu potrebna niti primjerena
Full Article 1 minutes read

Koren o cijepljenju: Ova glumatanja pred kamerama nisu potrebna niti primjerena

Odgovarajući na pitanje novinara, koprivničko-križevački župan Darko Koren na današnjoj konferenciji za medije govorio je o cijepljenju protiv koronavirusa pred kamerama.

-To je jedna nepotrebna predstava. Zagovaram cijepljenje apsolutno i ja ću se sigurno cijepit onog trenutka kad po kriterijima struke dođem na red. Naravno da bi ja sad mogao zamoliti kolege s kamerama da me snimaju i iskoristiti priliku da se sad cijepim, prije reda. Ja to neću činiti, ali sam svoj stav oko cijepljenja iznio i mislim da je dobro da se svi cijepimo – rekao je župan te nastavio:

Ova glumatanja pred kamerama meni nisu potrebna niti primjerena, a razmišljam, ako je papa Franjo prije dva dana javno izreko svoj stav oko toga i preporučio svima, bez obzira na razna mišljenja, da se cijepe, ja ne znam tko je na svijetu veći autoritet od pape Franje da to promovira. Hrvatska je većinski katolička zemlja. Navodno je preko 90 posto stanovništva katolika, pa ja vjerujem da slušaju papu i da će ga poslušati prije mene.

m.furlan/sjever.hr 13.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.