Now Reading:
Evo gdje i kako u Čakovcu možete obaviti brzi RT-PCR test….
Full Article 2 minutes read

Evo gdje i kako u Čakovcu možete obaviti brzi RT-PCR test….

koronavirus medikol

U Poliklinici MEDIKOL u Čakovcu možete obaviti SARS-CoV-2 RT-PCR test. Uz već prisutni brzi antigenski test (obrisak nazofarinksa) i serološki test na antitijela (IgM i IgG iz krvi) sada se može bez čekanja i bez uputnice uz plaćanje, obaviti i RT-PCR testiranje.

Testiranje se može obaviti (DRIVE-IN) u Prešernovoj 13 svakim radnim danom od 13:00 do 14:00 sati.

Autom se dolazi na stražnje parkiralište do označenog mjesta.

-Ne izlazite iz auta. Ako dolazite pješke dođite do tog istog označenog mjesta. Na testiranje je potrebno doći s maskom, a svoj identitet dokazujete osobnom iskaznicom – pojašnjavaju u Medikolu.

-Ukoliko ste se testirali do 13:00h, rezultat testiranja vam se dostavlja unutar 8 sati na email adresu. Rezultat obavljenog testiranja nakon 13:00h dostavit će Vam se na mail idući radni dan do 8:00h. Prethodno je potrebno obavezno naručiti se na RT-PCR testiranje. Naručujete se online mailom na info@medikol.hr. Priprema prije dolaska na testiranje nije potrebna. Identitet potvrđujete osobnom iskaznicom – dio je uputa.

Cijena testiranja iznosi 850 kuna. Plaćanje je potrebno izvršiti avansno te dokaz o uplati dostaviti mailom na info@medikol.hr.

www.sjever.hr Foto: medikol.hr 12.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.