Now Reading:
Humanitarac Đuro i njegova ‘posada’
Full Article 2 minutes read

Humanitarac Đuro i njegova ‘posada’

Radi se o projektu restorana Santa Maria iz Varaždina, u kojem je pas Đuro dobio glavnu ulogu, a vezano je uz suradnju s Udrugom Spas Varaždin.
Đuro je u suradnji sa svojom ‘posadom’ pokrenuo brand Đuro pizza U projekt se uključio i Branko Đurić – Đuro, koji je posudio svoj glas Đuri.

Đuro je prije više od godinu dana udomljen u varaždinskom restoranu Santa Mariji i ostvario suradnju u obliku pomoći svojim prijateljima napuštenima od njihovih ljudi. Naime, od svake prodane pizze 1kn ide u korist Udruge Spas VŽ.
U nastavku prenosimo Đurinu priču:

Jednog ljetnog dana 2019. dolutao sam do Santa Marie, a ti, sada već duže vremena moji ljudi, pružili su mi okrijepu i dali mi krov nad glavom, jednom riječju primili su me kao da sam njihov. Ubrzo sam osvojio srca cijele ‘posade’, a nakon što se nitko nije javio na njihov oglas kojim su mi tražili dom, odlučili su mi pružiti svoj dom zauvijek.

Uz pomoći moje ‘posade’ odlučio sam pomoći svojim prijateljima napuštenima od njihovih ljudi pa od svake prodane pizze 1 kn odlazi u korist Udruge Spas, Varaždin.

Hvala Vam od srca što podržavate moj projekt i time pomažete mojim prijateljima u skloništu!
Vaš Đuro!

Ovaj projekt možete pratiti na Facebook stranici.

www.sjever.hr.
04.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.