Now Reading:
Domovinski pokret u Podravini krije imena svojih kandidata!!!
Full Article 2 minutes read

Domovinski pokret u Podravini krije imena svojih kandidata!!!

domovinski pokret

Domovinski pokret osnovao je u četvrtaku Koprivnici podruž nicu Koprivničko-križevačke županije. Za predsjednika podružnice izabran je poduzetnik Karlo Posavec, za dopredsjednike Tanja Jambrec, Željko Fel, Tomislav Pasariček, Evica Obran, Milan Mišir i Ivana Pregiban kao dopredsjednica za mlade, a za rizničara Davor Milaković.

Osnivanju su nazočili i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, organizacijski tajnik Darijo Žepina te saborski zastupnik Davor Dretar.

Škoro je izrazio uvjerenje kako je Domovinski pokret u povijesti hrvatske politike najučinkovitija stranka odnosno pokret koji iz dana u dan, u svim dijelovima Hrvatske, osniva svoje podružnice i posvećuje se kvalitetnom radu u Saboru i terenskom radu.

„Želim samo napomenuti da smo mi pokret koji je osnovan 29. veljače, da nam je dopuštenje za rad izdano 1. travnja i da smo od onda do danas hvala Bogu uspjeli napraviti puno. Ovdje smo večeras u Koprivničko-križevačkoj županiji i siguran sam da ćemo na sljedećim lokalnim izborima biti značajan čimbenik i da ćemo ostvariti dobar rezultat na boljitak svih građana ove županije“.

Posavec je istaknuo kako Domovinski pokret u Koprivničko-križevačkoj županiji ima pet ogranaka: u Žabnu, Križevcima, Koprivnici, Đurđevcu i Rasinji.

Spremni smo za lokalne izbore, kandidate imamo, no s imenima još ne idemo van“, poručio je Posavec.

Domovinski pokret nastavlja pokazivati svoju snagu osnivajući podružnice u svim hrvatskim županijama, u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i preporukama.

www.sjever.hr 04.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.