Now Reading:
Gorica – Slaven Belupo 0:1: Soldo za sva tri boda u Gorici
Full Article 2 minutes read

Gorica – Slaven Belupo 0:1: Soldo za sva tri boda u Gorici

Nogometaši Slaven Belupa u zaostaloj su utakmici 11. kola Hrvatski Telekom Prve lige slavili kod Gorice. Rezultat na velikogoričkom Gradskom stadionu bio je 0:1, a jedini pogodak za našu momčad postigao je Soldo.

Trener Tomislav Stipić nije mogao računati na ozlijeđene Stipu Bačelić Grgića i Arijana Brkovića, a na teren je od prve minute poslao istu jedanaestoricu kao i u petak protiv Šibenika kada je naša momčad ostvarila uvjerljivu pobjedu rezultatom 0:3.

Utakmica je igrana u gotovo nemogućim uvjetima. Teren je bio prekriven snijegom, a prvu situaciju vrijednu spomena vidjeli smo u 19. minuti kada je igrač Gorice u svojem šesnaestercu igrao rukom, ali sudac Bebek nakon provjere VAR-a ostaje nijem. Domaćin je pokušavao zaprijetiti udarcima iz daljine, ali je Filipović bio na visini zadatka. U 35. minuti Knoll je pokušao iskosa s desne strane, ali njegov je udarac obranio Kahlina. Odgovorio je Kalik u 41. minuti udarcem s 20-ak metara no nije bio precizan. Dvije minute kasnije lijepo je pokušao Knoll škaricama, ali je njegov udarac s 15-ak metara otišao iznad grede.

Na staru drugog poluvremena Lulićev udarac iz daljine obranio je Kahlina. U 52. minuti opasno je zaprijetio Bogojević, no loptu je poslao tik uz vratnicu. Dvije minute kasnije Slaven je poveo s 0:1. Savršeno je Mlinar centrirao i pogodio Soldu koji glavom loptu šalje u gol za vodstvo koprivničke momčadi. Svim srcem se borila koprivnička momčad do kraja utakmice, a u 90. minuti veličanstvenom reakcijom Filipović je spasio svoj gol i poslao sva tri boda u Koprivnicu.

U idućem kolu Slaven Belupo će u Koprivnici ugostiti Dinamo. Utakmica će se igrati u nedjelju s početkom u 15 sati.

tekst i foto: NK Slaven Belupo

sjever.hr / nk-slaven-belupo.hr

03.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.