Now Reading:
Još jedno priznanje za Tehnix iz Donjeg Kraljevca
Full Article 2 minutes read

Još jedno priznanje za Tehnix iz Donjeg Kraljevca

tehnix

Nakon uspješne IENA-e i dodjele zlatnog certifikata i potvrde časti za doprinos u sprečavanju širenja zaraze korona virusom inovativnim proizvodima, CORONA KREMATOROM i MOBILNOM KORONA KARANTENOM, trend uspješnih inovacija za tvrtku Tehnix iz Donjeg Kraljevca u Međimurju nastavio se i na ovogodišnjoj 18. izložbi ARCA u Zagrebu.

Na izložbi je kompaniji dodijeljena zlatna medalja za uređaje u zaštiti i prevenciji korone. Izložba inovacija ARCA već godinama po uzoru na najprestižnije svjetske sajmove i izložbe inovacija promoviraju i promiču inovatorstvo i inovacije i jedno su od najznačajnijih događanja u kalendaru Međunarodne federacije nacionalnih saveza inovatora IFIA.

Na izložbi i sajmu predstavljene su inovacije i nove tehnologije iz gotovo svih područja ljudskog rada, od industrije do svakodnevnice, a koje su rezultat rada inovatora pojedinaca, istraživačkih timova iz privatnog i javnog sektora, akademske zajednice i znanstvenih ustanova te inovativnih tvrtki i start-upova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kine, Irana, Poljske, Srbije i Slovenije.

www.sjever.hr 21.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.