Now Reading:
Policijske sirene na varaždinskim raskrižjima: Neka svaki dan bude siguran!
Full Article 1 minutes read

Policijske sirene na varaždinskim raskrižjima: Neka svaki dan bude siguran!

Policijska uprava varaždinska i Postaja prometne policije Varaždin, u srijedu, 21. listopada 2020. godine, obilježavaju Nacionalni dan sigurnosti cestovnog prometa preventivnim projektom „Neka svaki dan bude siguran“.

Program započinje u podne paljenjem sirena u trajanju od 30 sekundi na stacioniranim policijskim vozilima na obilježenim raskrižjima (Optujska-Trstenjakova, Kružni tok Braće Radić, kružni tok Miroslava Krleže i Koprivnička – Međimurska).

U obilježavanju će sudjelovati predstavnici onih organizacija koje su vezane ili doprinose sigurnosti i time će poslati poruku svim sudionicima koji na bilo koji način sudjeluju u prometu o važnosti poštivanja prometnih propisa.

Središnji dio programa održavat će se od podneva na Kapucinskom trgu, gdje će u 12.05 početi projekcija video i audio spota „Četiri ubojice u prometu“. Nakon kratkog govora predstavnika PU varaždinske, sudionici će simbolično označiti završetak programa puštanjem balona u zrak.

Program će se održavati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera HZJZ i nadležnog Stožera civilne zaštite s ciljem sprječavanja širenja zarazne bolesti COVID-19.

ak/sjever.hr

20.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.