Now Reading:
KLANJEC: Isplaćena novčana pomoć za novorođene
Full Article 2 minutes read

KLANJEC: Isplaćena novčana pomoć za novorođene

Godina u kojoj smo pogođeni epidemijom koronavirusa uskratila nam je brojne društvene događaje na koje smo bili naviknuti i koji su nam pričinjali veliko zadovoljstvo. Jedan od takvih zasigurno je prijem za roditelje novorođenih beba s područja grada Klanjca koje je dva puta godišnje, u suradnji s Gradskom knjižnicom i Društvom “Naša djeca”, priređivao gradonačelnik Zlatko Brlek.

Zbog epidemioloških mjera i u želji da se zaštiti zdravlje naših  najmlađih sugrađana i njihovih roditelja, što je u ovom trenutku najvažnije, roditeljima je isplaćena novčana pomoć Grada Klanjca, a uz nju su dobili i člansku iskaznicu Gradske knjižnice i čitaonice “Antun Mihanović” koja im omogućuje trogodišnje besplatno članstvo.
 
Od 1. siječnja do 11. rujna 2020. godine rođeno je 14 mališana: Rino Gorup, Tomaševec 19, Eva Borošak, Gredice 86, Emma Petek, Letovčan Novodvorski 42, Leona Petek, Letovčan Novodvorski 31, Luka Sporiš, Predionička ul. 25, Manuel Vlahović, Novi Dvori Klanječki 46B, Tin Trupec, Tomaševec 26, Iskra Harapin, Sutlanska ul. 31, Paula Ivanuš, Gredice 140, Sara Antolić, Gredice 115A, Larisa Drgestin, Novi Dvori Klanječki 45, Ljubica Antončić, Rakovec Tomaševečki 37, Roko Somek, Tomaševec 64 i Matija Balja, Bratovski Vrh 26.

Uz čestitke, Grad Klanjec isplatio je pet financijskih potpora u iznosu od 2.000 kn za prvo dijete, pet potpora u iznosu od 3.000 kn za drugo dijete, tri pomoći u iznosu od 4.000 kn za treće dijete te jednu potporu u iznosu od 9.000 za čak osmo dijete te ukupno izdvojio 46.000 kuna proračunskog novca.

www.sjever.hr/klanjec.hr 16.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.