Now Reading:
Predstava “I ŽIVJELE SU SRETNO…” u Vatrogasnom domu Poznanovec
Full Article 2 minutes read

Predstava “I ŽIVJELE SU SRETNO…” u Vatrogasnom domu Poznanovec

U sklopu manifestacije “13. gfuk i po Zagorju” u nedjelju, 18. listopada, u 19,00h u Vatrogasni dom Poznanovec dolazi predstava “I živjele su sretno…?”, GK Scena Gorica.

Kako funkcionira suvremeni brak, ima li smisla i što ga sve razara ili drži propitkivat će predstava „I živjele su sretno…“ , sjajna komedija mlade dramaturginje Nine Hrvat. Radnja ove neobične priče vodi nas na Trnoružičinu djevojačku zabavu gdje će uz slavljenicu partijati Snjeguljica, Pepeljuga i Bezimena djevojka s plaže kojom se zabunom oženio Sirenin princ. Vrhunske četiri glumice potvrđene na malim ekranima donose pregršt smijeha i zabave! Dekonstrukcijom bajki propitkuje se koncept sretnog završetka i institucije braka u 21. stoljeću u kojem razvod više nije iznimka nego gotovo postaje pravilo. Propitkuju se i stereotipi, klišeji te opozicije u muškim i ženskim društvenim ulogama.

Ulaznice po cijeni od 30,00 kn prodaju se u Općini Bedekovčina, Općinskoj knjižnici i čitaonici Bedekovčina te Caffe baru Centar pub. Broj ulaznica je ograničen sukladno epidemiološkim mjerama i uvjetima.

GK Scena Gorica, Velika Gorica: Nina Horvat „I živjele su sretno“ režija: Frana Marija Vrankovićigraju: Katarina Baban, Sara Moser, Mia Krajcar i Selma Mehić

www.sjever.hr 08.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.