Now Reading:
USKORO „DAN MOJEG POSLOVANJA”: Iskoristite posebne ponude varaždinskih poduzetnika
Full Article 2 minutes read

USKORO „DAN MOJEG POSLOVANJA”: Iskoristite posebne ponude varaždinskih poduzetnika

U utorak, 13. listopada, METRO poziva sve Varaždince da se pridruže proslavi petog Dana mojeg poslovanja u sklopu kojeg su brojni mali i srednji poduzetnici iz Varaždina i okolice pripremili posebne promotivne ponude kojima će obilježiti svoj dan.

Među raznolikim ponudama za Dan mojeg poslovanja ističe se ona varaždinskog Restorana Cimplet koji će posluživati goste pilećim fileom s košticama na sezonskoj salati te piletinom Mediteran s tagliatellama i povrćem uz dva decilitra gemišta za samo 30 kuna.

Na internetskoj stranici danmojegposlovanja.hr zainteresirani građani mogu proučiti sve posebne ponude poduzetnika iz svih krajeva Hrvatske, odabrati one najzanimljivije i zatim ih iskoristiti na Dan mojeg poslovanja, 13. listopada te na taj način podržati rad njima dragih poduzetnika ili otkriti neke sasvim nove usluge u svome susjedstvu.

METRO je svim poduzetnicima koji se pridruže Danu mojeg poslovanja osigurao podršku u promociji njihovih poslovanja kroz internetsku stranicu danmojegposlovanja.hr te kroz besplatni unos poduzeća na Google karte što doprinosi njihovoj online vidljivosti. Prošle godine, u četvrtom izdanju Dana mojeg poslovanja sudjelovao je rekordan broj hrvatskih poduzetnika koji su za svoje klijente i goste priredili više od 9.500 posebnih ponuda.

www.sjever.hr

07.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.