Now Reading:
POZNATI DETALJI Eksplozivnim sredstvom uništio bankomat u Turčinu pa ukrao novac
Full Article 1 minutes read

POZNATI DETALJI Eksplozivnim sredstvom uništio bankomat u Turčinu pa ukrao novac

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske obavili su jučer očevid na mjestu događaja, te su utvrdili da je nepoznati počinitelj 30. rujna tijekom noći, na Trgu Franje Tuđmana u Turčinu, ispunio bankomat eksplozivnim sredstvom, nakon čega je provalio u prostorije jedne lokalne samouprave, te je aktivirao eksploziv u bankomatu.

Uslijed eksplozije došlo je do potpune destrukcije bankomata, kao i prostora u kojem se bankomat nalazio. Nepoznati počinitelj je iz uništenog bankomata otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja i tragati za počiniteljem.

Također, policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe, kojom prijavljuje da je od 29. do 30. rujna na Trgu Franje Tuđmana u Turčinu nepoznati počinitelj pokušao provaliti u bankomat jedne banke koji se nalazi u sklopu poduzeća za slanje i praćenje pisma i paketa, pri čemu nije uspio. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

sjever.hr 01.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.