Now Reading:
Zelinski multifunkcionalni centar za prevenciju s knjižnicom
Full Article 2 minutes read

Zelinski multifunkcionalni centar za prevenciju s knjižnicom

Održana je početna konferencija projekta KK.08.1.3.04.0001 “Izgradnja i opremanje Zelinskog multifunkcionalnog centra za prevenciju s knjižnicom u organizaciji nositelja projekta Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Sveti Ivan Zelina te partnera Grada Svetog Ivana Zeline i Centra za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina.

Vrijednost projekta iznosi 10.880.733,78 kuna te je u 100% iznosu financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj dok će provedba projekta trajati će sveukupno 36 mjeseci.

Na početnoj konferenciji predstavljeno je idejno rješenje projekta izgradnje objekta Zelinski multifunkcionalni centar za prevenciju s knjižnicom.

Projekt „Izgradnja i opremanje Zelinskog multifunkcionalnog centra za prevenciju s knjižnicom ima prvenstveno svrhu osigurati izgradnju infrastrukture za pružanje socijalnih usluga na području Grada Svetog Ivana Zeline i Općine Bedenica čime će se smanjiti socijalna isključenost koja gura pojedince na margine društva, a ujedno će se omogućiti njihovo sudjelovanje u zajednici s osjećajem osobnog dostojanstva.

Projekt pozitivno utječe na najranjivije skupine društva s obzirom da će se uspostaviti koordinirani sustav potpore te će se unaprijediti dostupnost, priuštivost i kvaliteta socijalnih usluga.

www.sjever.hr/zelina.hr 28.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.