Now Reading:
Na meti razbojnika trgovina i kladionica u Varaždinu
Full Article 50 second read

Na meti razbojnika trgovina i kladionica u Varaždinu

policija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 29-godišnje zaposlenice jedne trgovine, koja prijavljuje da je nepoznati počinitelj 26. rujna oko 19.50 sati u ulici Široke Ledine u Varaždinu nad njom počinio razbojništvo, priopćili su danas iz PU varaždinske.

Nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju metalnog predmeta prema zaposlenici iz blagajne joj otuđio novac. Ozljede nije zadobila. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 23-godišnje zaposlenice jedne sportske kladionice, koja prijavljuje da je nepoznati počinitelj 27. rujna oko 19.54 sati u ulici Braće Radić u Varaždinu nad njom počinio razbojništvo.

Nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju hladnog oružja prema zaposlenici tražio novac, ali je odustao od namjere i udaljio se ne otuđivši ništa. Ozljede nije zadobila. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

sjever.hr

28.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.