Now Reading:
Proširena javna rasvjeta u dijelu ulice Hrvatskih pavlina u Lepoglavi
Full Article 1 minutes read

Proširena javna rasvjeta u dijelu ulice Hrvatskih pavlina u Lepoglavi

Na potezu od naselja Borje pa do ulice Braće Radića u Lepoglavi zasvijetlile su nove lampe javne rasvjete čime je nastavljeno proširenje postojeće javne rasvjete u ulici Hrvatskih pavlina u okviru kojeg je navedenom je području postavljeno 13 novih kandelaberskih stupova s led rasvjetnim tijelima.

Vrijednost radova iznosila je 221.448.75 kuna, a izvela ih je tvrtka IVKOM kojoj je radove Grad Lepoglava, kao investitor, dodijelio nakon provedenog javnog natječaja. 

-Ovo je još jedan u nizu projekata usmjeren razvoju komunalne infrastrukture na gradskom području. Proširenjem javne rasvjete u ulici Hrvatskih pavlina na višu smo razinu komunalne uređenosti podigli ovaj urbani dio Grada Lepoglave. Ujedno, povećali smo sigurnost žitelja ovog područja odnosno svih onih koji će se kretati osvijetljenim pločnikom i prometnicom – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Radovi su izvedeni u koordinaciji i dogovoru s Hrvatskom elektroprivredom tako da je na tom području izvršena rekonstrukcija niskonaponske mreže u okviru koje postavljen podzemni kabel putem kojeg se napajaju novopostavljena rasvjetna tijela. Dosadašnja rasvjetna tijela javne rasvjete na postojećoj niskonaponskoj mreži, koja se nalaze na navedenom području, bit će uklonjena.

www.sjever.hr

04.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.