Now Reading:
Promjene u poznatoj varaždinskoj tvrtci. Odlučili se za monistički način upravljanja tvrtkom…..
Full Article 2 minutes read

Promjene u poznatoj varaždinskoj tvrtci. Odlučili se za monistički način upravljanja tvrtkom…..

Metalska industrija Varaždim prešla je na monistički način upravljanja. Predsjednik Uprave Krešimir Kranjčec imenovan je glavnim izvršnim direktorom, a član Uprave Smiljan Hren sad je izvršni direktor – donosi Lider.hr.

Članovi NO-a postali su članovi Upravnog odbora, Michael Herbeck novi je predsjednik umjesto predsjednika NO-a Tomislava Delića koji je sad njegov zamjenik, a članovi UO-a su Manfred Deutenhauser, Manfred Johann Ilg i Nenad Novko.

Metalska industrija Varaždin d.d. (MIV d.d.) renomirani je svjetski proizvođač ventila i fazona koji se ugrađuju u vodovodne sustave, sustave za odvodnju, energetske sustave, sustave za desalinizaciju, pumpne stanice te procesnu industriju diljem svijeta. MIV d.d. prodaje svoje proizvode u više od 40 zemalja svijeta, 60% svoje proizvodnje izvozi, a tradicija tvrtke seže u davnu 1939. godinu. Danas je MIV, dioničko društvo koje zapošljava oko 600 djelatnika.

Razvojnu karakteristiku tvrtke čine stalna proširivanja i modernizacija proizvodnih pogona, rast kvalitete proizvoda i širenje proizvodnog programa, sve veće sudjelovanje u poslovima međunarodne suradnje te sve veći udio inozemnog tržišta u ukupnoj prodaji.

Dobro razvijena poslovna i tehnička suradnja s partnerima u zemlji te širom Europe i svijeta daju tvrtci dodatnu kvalitetu te ju čine pouzdanim i prepoznatljivim poslovnim partnerom.

www.sjever.hr 04.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.