Now Reading:
Zabilježeno 13 kaznena djela i 15 prometnih nesreća
Full Article 50 second read

Zabilježeno 13 kaznena djela i 15 prometnih nesreća

Na području Koprivničko-križevačke županije u proteklom tjednu zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih sedam kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo organiziranog kriminaliteta, četiri kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije i kazneno djelo iz područja zlouporabe opojnih droga, izvijestili su iz Policijske uprave. Kazneno je prijavljeno devet osoba.

Zabilježeno je šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja svađe i vike, drsko ponašanje, dva prekršaja tučnjave i prekršaj vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno 12 osoba.

Dogodilo se 15 prometnih nesreća od kojih tri s ozlijeđenim osobama i 12 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđen vozač motocikla, a lakše vozačica osobnog automobila i vozačica bicikla.

Zatečen je i jedan maloljetnik mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

sjever.hr

24.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.