Now Reading:
U Zagorju danas jedna novozaražena osoba, u samoizolaciji njih 136
Full Article 50 second read

U Zagorju danas jedna novozaražena osoba, u samoizolaciji njih 136

U protekla 24 sata evidentirana je 1 nova osoba zaražena koronavirusom sa prebivalištem na području Krapinsko-zagorske županije, točnije na području Općine Gornja Stubica.

Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom osoba s područja Krapinsko – zagorske županije je 21. U samoizolaciji se nalazi 136 osoba.

Nakon što je odgojiteljica iz Dječjeg vrtića Naša radost Pregrada zaražena koronavirusom, vrtić i epidemiološka služba poduzeli su sve potrebne mjere. Cijeli vrtić je još jučer temeljito dezinficiran, dok je epidemiološka služba Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije u samoizolaciju uputila djecu jasličkih skupina koji su bili u kontaktu sa zaraženom odgojiteljicom (27 djece). U samoizolaciji se nalazi ukupno 6 odgajatelja dječjeg vrtića, dok su ostali djelatnici danas nastavili s radom.

U Dječjem vrtiću Naša radost Pregrada su cijelo vrijeme poštivane sve epidemiološke mjere predostrožnosti, te je vrtić i u kontaktu s roditeljima koje informira o daljnjem razvoju situacije.

www.sjever.hr

24.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.