Now Reading:
Ostali ste bez posla? Evo tko zapošljava!
Full Article 3 minutes read

Ostali ste bez posla? Evo tko zapošljava!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Sport Vision d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 31.8. Uvjeti su srednja stručna sprema, izražene komunikacijske vještine, iskustvo u maloprodaji, poznavanje rada na PC blagajni i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se ovdje.

Variosystems d.o.o. traži zaposlenika u odjelu tehničke nabave (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg, a rok prijave 1.9. Uvjeti su završeno tehničko obrazovanje, iskustvo u odjelu nabave i pripremi rada, tečno znanje engleskog i njemačkog u govoru i pismu. Prijavite se.

Pasilac d.o.o. zapošljava na poziciji prehrambeni tehnolog/ inženjer strojarstva/ procesni inženjer (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 1.9. Poslodavac nudi stimulativna primanja, redovito usavršavanje, rad od kuće i fleksibilno radno vrijeme. Aplicirajte ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava u Varaždinu na pozicijama Customer Care Agent za češki jezik (m/ž) i International Sales Assistant (m/ž). Potrebne su napredne komunikacijske vještine i poznavanje češkog i engleskog jezika. Radno iskustvo nije važno. Postoji mogućnost rada od kuće. Aplicirajte.

Adria Europe Group d.o.o. traži samostalnog knjigovođu (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 25.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine te poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Prijavite se ovdje.

Arena Casino traži operatera/ blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Novom Marofu. Poslodavac nudi obuku za kandidate bez iskustva, mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje i ostalo. Rok prijave je 31.7. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji referent prodaje strojeva i alata (m/ž) u sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Customer Support Specialist – Dutch (m/ž) u Varaždinu (ili rad od doma) (m/ž). Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

Terme Tuhelj d.o.o. traže kuhara (m/ž) u Tuheljskim Toplicama. Rok prijave je 13.9. Poslodavac nudi smještaj. Više na linku.

Sato d.o.o. zapošljava samostalnog računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 27.8. Potrebno je radno iskustvo od pet godina, a poželjno je osnovno poznavanje njemačkog ili engleskog jezika. Nužno je poznavanje rada na računalu i obrazovni program ekonomskog usmjerenja. Više na linku.

Cmik d.o.o. zapošljava ugostiteljskog djelatnika (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 7.9. Poslodavac nudi stimulativne uvjete, rad u uspješnoj i stabilnoj tvrtki, dinamičnu i ugodnu atmosferu. Više na linku.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr.

sjever.hr 20.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.