Now Reading:
Ostali ste bez posla? Evo tko sve zapošljava na Sjeveru
Full Article 3 minutes read

Ostali ste bez posla? Evo tko sve zapošljava na Sjeveru

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

NTH Mobile d.o.o. zapošljava u Varaždinu na poziciji Customer Care Agent za češki jezik (m/ž). Rok prijave je 31.8. Potrebne su napredne komunikacijske vještine i poznavanje češkog i engleskog jezika. Radno iskustvo nije važno. Postoji mogućnost rada od kuće. Aplicirajte.

Arena Casino traži operatera/ blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Novom Marofu. Poslodavac nudi obuku za kandidate bez iskustva, mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje i ostalo. Rok prijave je 31.7. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji referent prodaje strojeva i alata (m/ž). Mjesto rada je sjeverozapadna Hrvatska, a rok prijave 27.8. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili ekonomskog usmjerenja, iskustvo rada na području prodaje / programiranja / servisiranja CNC strojeva za obradu metala, napredno znanje rada na računalu, odlično znanje stručnog njemačkog ili engleskog u govoru i pismu. Aplicirajte.

Kotonteks d.o.o. zapošljava na poziciji (diplomirani) inženjer građevine (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 11.9. Potrebno je: radno iskustvo od tri godine, viša ili visoka stručna sprema te vozačka dozvola B kategorije. Više o poslu ovdje.

Škrobar d.o.o. traži vozača C/E kategorije za lokalnu dostavu (m/ž). Mjesto rada je Vučetinec, a rok prijave 13.9. Potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije. Više o poslu na linku.

Tifon d.o.o. zapošljava manipulanta / vatrogasca (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 20.8. Potrebna je srednja stručna sprema i položen ispit za dobrovoljnog / profesionalnog vatrogasca. Traži se najmanje godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se.

Pizzeria Gloria zapošljava kuhara – pizza majstora (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Lug Zabočki, a rok prijave 6.9. Posao obuhvaća izradu raznih vrsti pizza. Više na linku.

Cmik d.o.o. zapošljava ugostiteljskog djelatnika (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 7.9. Poslodavac nudi stimulativne uvjete, rad u uspješnoj i stabilnoj tvrtki, dinamičnu i ugodnu atmosferu. Više na linku.

MD – Mont d.o.o. traži radnika na ugradnji PVC stolarije (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a rok prijave 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo rada nije važno. Više na linku.

Antolković Oro d.o.o. zapošljava soboslikara – gipsera (m/ž), zidara (m/ž) i građevinskog radnika (m/ž) u Oroslavju. Rok prijave je 16.8. Posao se sastoji od radova na adaptacijama i unutarnjem uređenju kuća. Provjerite kako ostvariti prijavu.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr.

sjever.hr 14.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.