Now Reading:
Na području PU koprivničko-križevačke proteklog tjedna 15 prometnih nesreća
Full Article 1 minutes read

Na području PU koprivničko-križevačke proteklog tjedna 15 prometnih nesreća

policija

U proteklom tjednu na području koprivničko-križevačke Policijske uprave zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih devet kaznenih djela općeg kriminaliteta, dva kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije i dva kaznena djela organiziranog kriminaliteta.

Kazneno je prijavljeno devet osoba.

Zabilježeno je 11 prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih pet prekršaja tučom, svađom i vikom, dva prekršaja tučnjave, dva prekršaja vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika i dva prekršaja prosjačenja. Prekršajno je prijavljeno 18 osoba.

Zabilježeno je 15 prometnih nesreća od kojih sedam s ozlojeđenim osobama i osam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško su ozlijeđeni vozač i vozačica osobnih automobila, a lakše su ozlijeđene tri vozačice osobnih automobila, dvije putnice u osobnim automobilima i vozač teretnog vozila. Također, ozlijeđena je vozačica bicikla, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

Zatečena su dva maloljetnika mlađa od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

sjever.hr 10.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.