Now Reading:
Uskoro zabrana velikih svadbi?
Full Article 2 minutes read

Uskoro zabrana velikih svadbi?

vjenčanje

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak rekao je kako su trenutno najveći problem velika okupljanja.

“Nacionalni stožer već dugo vremena razgovara o smanjenju broja za okupljanja. Kao što znate, mi smo pred tjedan dana uveli obvezu prijavljivanja svih okupljanja preko sto ljudi, onda se organizira nadzor. Sad je važno ponovo evaluirati i analizirati ovu situaciju s velikim okupljanjima, nama se to ponavlja. Županije u kojima su se dogodila ta velika okupljanja imaju veliki problem s rješavanjem. Važno je da se ponovo analizira ta situacija”, kaže Capak.

“Nije to prvi put da lokalni stožer daje inicijative o broju uzvanika na okupljanjima. Mi smo donijeli odluku o karanteni na Murteru na inicijativu lokalnog stožera, a i karantena na Braču je bila na lokalnu inicijativu”, rekao je Capak.

Otkrio da se razgovara i o radu noćnih klubova

Onda je otkrio još jednu informaciju, a tiče se rada noćnih klubova.

“Istarski stožer je nedavno donio odluku o radu noćnih klubova do dva sata. Mi na nacionalnoj razini također intenzivno o tome razgovaramo. Mi ćemo sasvim sigurno kroz sljedećih nekoliko dana to pažljivo analizirati što ćemo i kako ćemo dalje. Očito su nam najveći problem ta velika okupljanja”, rekao je Capak, prenosi Index. 

Odluka već sutra?

“Danas je Nacionalni stožer u 12, konferencija u 14. Mi ćemo, ukoliko uspijemo dogovoriti neku od tih mjera, svakako to sutra objaviti”, rekao je Capak.

sjever.hr/index.hr 

Input your search keywords and press Enter.