Now Reading:
Proteklog tjedna puno posla za koprivničke policajce; prometne nesreće, krađe, požar…
Full Article 2 minutes read

Proteklog tjedna puno posla za koprivničke policajce; prometne nesreće, krađe, požar…

Zabilježeno je 30 kaznenih djela, 12 prometnih nesreća, požar na otvorenom prostoru i šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je 30 kaznenih djela, od kojih osam kaznenih djela općeg kriminaliteta, 16 kaznenih djela organiziranog kriminaliteta i šest kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije.
Kazneno je prijavljeno devet osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira od kojih tri prekršaja tuče, svađe i vike, prekršaj drskog ponašanja, davanje alkoholnih pića pijanim osobama te prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika.
Prekršajno je prijavljeno šest osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 12 prometnih nesreća, od kojih prometna nesreća s poginulom osobom, tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i osam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Smrtno je stradao vozač motocikla. Ozlijeđen je vozač osobnog automobila, vozač mopeda i putnik u osobnom automobilu čije ozljede će biti poznate po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na otvorenom prostoru. Nije bilo ozlijeđenih osoba i nije nastupila materijalna šteta.

OSTALI DOGAĐAJI
 
Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

www.sjever.hr

20.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.