Now Reading:
Slaven Belupo preokretom svladao Inter, Krstanović postigao svoj 100. pogodak u HNL-u
Full Article 3 minutes read

Slaven Belupo preokretom svladao Inter, Krstanović postigao svoj 100. pogodak u HNL-u

krstanović

Nogometaši Slaven Belupa u 35. su kolu Hrvatski Telekom Prve lige svladali Inter iz Zaprešića. U posljednjoj utakmici ove sezone na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš rezultat je bio 3:1, a utakmicu je obilježio 100. gol Ivana Krstanovića u HNL-u! Za sva tri boda zabijali su i Bačelić Grgić i Etoundi kojem je ovo bio prvijenac u dresu Slavena!

Prvi je na utakmici zaprijetio Božić. Nakon centaršuta Bogojevića, stoper Slavena pucao je glavom, ali je siguran bio gostujući golman. Inter je poveo u 12. minuti. Dva puta je pomoćni sudac u istoj akciji signalizirao zaleđe i tako zbunio igrač Belupa, a to je iskoristio Andrić i zabio za 0:1. Isti je igrač opasno zaprijetio i četiri minute kasnije, no njegov pokušaj završio je tik pokraj vratnice.

U 27. minuti Bačelić Grgić je s vrha šesnaesterca tukao iznad grede. Odgovorio je Andrić s druge strane na isti način, ali se rezultat nije mijenjao. Udarac Etoundija glavom u 29. minuti završio je tik uz vratnicu. Igralo se otvoreno u tim trenucima s obje strane pa je Mamutov udarac s 20-ak metara završio na stativi. U 34. minuti Brković je fantastično pucao iz slobodnog udarca, ali je greda spasila Inter. Samo minutu kasnije nova greda! Etoundija su ovog puta dijelili milimetri od gola. Opsada gola gostiju isplatila se u 43. minuti kada je vrhunski centaršut Lulića Bačelić Grgić dočekao na drugoj stativi i glavom matirao Hadžikića za 1:1.

Već na samom početku nastavka, u 48. minuti, preokret Slaven Belupa. Etoundi se najbolje snašao u šesnaestercu i glavom zabio za 2:1. A onda trenutak kojeg su svi na tribinama i terenu čekali. Krstanović je u 53. minuti realizirao jedanaesterac za 3:1 i tako postigao svoj 100. gol u HNL-u! U 77. minuti drugi žuti, odnosno crveni karton u koprivničkoj je momčadi dobio Bačelić Grgić. Tako se Slaven pobjedom oprostio od svoje publike za ovu sezonu!

nogomet
  1. kolo HT Prve lige

Koprivnica, Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš 17.07.2020.

NK Slaven Belupo – NK Inter 3:1 (1:1)

NK SLAVEN BELUPO: Ježina – Božić, Paracki, Goda – Bogojević (od 90. M Čovo), Glavčić, Bačelić Grgić, Brković (od 90. B. Čovo), Lulić (od 86. Lima) – Krstanović (od 90. Šego), Etoundi (od 68. Zirdum). Trener: Tomislav Stipić.

NK INTER: Hadžikić – Rom, Van Bruggen (od 77. Soldo), Grgić, Nekić (od 57. Vego) – Barić (od 57. Mitrović), Marasović, Mazalović, Postonjski – Andrić, Mamut. Trener: Tomislav Ivković.

Suci: Fran Jović (Zagreb), Goran Loparac (Sladojevci), Marko Stolnik (Varaždin), Ante Čuljak (Zagreb)

VAR: Mario Zebec (Cestica) AVAR: Ivica Modrić (Zagreb)

Delegat: Mladen Jurišić (Osijek)

Kontrolor: Danijel Trampus (Osijek)

www.sjever.hr/NK Slaven Belupo 18.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.