Now Reading:
Radovi na području Murskog Središća nastavljaju se istim intenzitetom
Full Article 2 minutes read

Radovi na području Murskog Središća nastavljaju se istim intenzitetom

Unatoč situaciji s pandemijom korona virusa aktivnosti i radovi na području grada Mursko Središće nastavljaju se u istom intenzitetu.

Započeti će radovi na rekonstrukciji zgrade nove Gradske uprave Mursko Središće, nastavljaju se radovi na izgradnji zida urni – obloga kamenom i fasadnom opekom, na rudarskoj etno kući ugradit će se nova vanjska drvena stolarija, izvodit će se radovi na sanaciji gabionskog zida na šetnici uz Muru, pokrenute su aktivnosti oko određivanja trase spajanja šetnice u Murskom Središću s eko-turističkom svetomartinskom stazom.

Radovi na aglomeraciji izvode se prema planu radova, u ulici Slatine nastavit će se radovi na produžetku vodovodne mreže, plinske mreže, niskonaponske mreže, oborinske odvodnje, a do kraja godine će se ulica asfaltirati.

Na nogometnom igralištu „Rudar“ izvesti će se radovi sanacije spuštenog stropa i postavljanje ventilacije te se planira nastavak izgradnje sljedeće faze radova.

Grad Mursko Središće i komunalno poduzeće Murs-ekom d.o.o. kupit će jednu rashladnu komoru za tri pokojnika ili jednu rashladnu komoru za jednog pokojnika za groblje Peklenica – Križovec i jednu rashladnu komoru za dva pokojnika za groblje Mursko Središće kako bi se osigurao adekvatni postupak s pokojnicima čiji bi se sprovod morao održati nedjeljom ili blagdanom ili za vrijeme velikih vrućina.

www.sjever.hr 17.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.