Now Reading:
Ljetna muzezancija u varaždinskome Starome gradu
Full Article 1 minutes read

Ljetna muzezancija u varaždinskome Starome gradu

Gradski muzej Varaždin organizira radionice Ljetna muzezancija koje se održavaju od 13. 7. do 24. 7. 2020. godine u utvrdi Stari grad, radnim danom od 10 do 13 sati.

Program se priređuje u sklopu projekta Mreža živih dvoraca kao oblika održivog turizma za očuvanje i promicanje kulturnog nasljeđa – LIVING CASTLES i Ljeta u Varaždinu.

Teme radionica su: Izrada makete Staroga grada i likovne aktivnosti, Pričaonica – legende i pripovijetke vezane uz povijest Staroga grada i likovne aktivnosti, Izrada kartonskog dvorca “Stari grad” te Društvene i sportske igre – pikado na streljačkim metama i muzejski Twister. (Opisi radionica su u prilogu!!) 
Radionice su namijenjene djeci svih uzrasta, a sudjelovanje je besplatno.

Raspored održavanja objavljen je na Facebook stranicama GMV-a. Za sudjelovanje je obvezna prethodna najava voditeljici radionica muzejskoj pedagoginji u GMV-u Jeleni Petković, tel. 042 421 017.

U organizaciji navedenih radionica Gradski muzej Varaždin radi sigurnosti posjetitelja provodi preporučene epidemiološke mjere, zbog čega je i maksimalni broj u jednoj radionici ograničen na 25 sudionika.

sjever.hr 05.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.