Now Reading:
Ostali ste bez posla u koronakrizi? Ove tvrtke su u potrazi za radnicima
Full Article 6 minutes read

Ostali ste bez posla u koronakrizi? Ove tvrtke su u potrazi za radnicima

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 15 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Bluesun hotel je smješten u samom srcu Marije Bistrice i nudi jedinstveni doživljaj tog zagorskog mjesta. Iz hotela trenutno zapošljavaju Wellness terapeuta (m/ž) i konobara (m/ž). Zvuči zanimljivo? Sve detalje ovih natječaja, otvorenih do 09.07. možete pronaći na stranicama posao.hr-a.

Boxmark Leather d.o.o.za svoje pogone u Trnovcu Bartolovečkom, Zlatar Bistrici i Gornjoj Vrbi traži osobe koje odmah mogu početi s radom na sljedećim pozicijama: radnik u proizvodnji u odjelu krojarne (m/ž) i šivač (m/ž). Radnici u proizvodnji trebaju imati SSS tehničkog ili strukovnog usmjerenja, dobro poznavanje rada na računalu. Prednost imaju kandidati koji znaju upravljati CNC strojevima. Šivači moraju imati minimalno 3 mjeseca radnog iskustva ili odrađenu stručnu praksu. Prijaviti se možete do 24.07. i to na sljedećoj poveznici.

Logopedski kabinet Kiki zapošljava logopeda (m/ž) u općini Sveti Križ Začretje. Novozaposlena osoba bit će zadužena za poticanje jezično govornog razvoja djece. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Traži se fakultet, akademija, magisterij i/ili doktorat. Potrebno je i znanje rada na računalu. Ako ste zainteresirani, kliknite ovdje.

Handy Iwek d.o.o. iz općine Hum Na Sutli treba čak 5 pomoćnih građevinskih radnika (m/ž). Radi se o terenskom poslu koji se obavlja na području cijele Hrvatske, ali i u drugim zemljama EU. Smještaj je osiguran. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Škalec Promet d.o.o. iz naselja Družilovec zapošljava čistača (m/ž). Rok prijave je 10.07. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Očekuje se trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Za detalje o načinu prijave kliknite na poveznicu.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) u Čakovcu i traži pojedince koji više od uredskog računala vole vožnju i razgovor s ljudima. Idealni kandidati aktivni su vozači koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije, spremni su na rad u smjenama, imaju razvijene komunikacijske vještine, marljivi su, snalažljivi te odgovorni u radu. Ako želite posao gdje nijedan dan nije isti, pročitajte detalje oglasa i prijavite se.

Euro-Bau d.o.o. iz Čakovca planira zaposliti građevinskog poslovođu (m/ž). Novozaposlena osoba bit će zadužena za vođenje završnih građevinskih radova (soboslikarskih, gipskartonskih i fasaderskih) te organizaciju posla. Posao se obavlja na području Međimurske županije, a mogući su i povremeni terenski radovi u ostatku Hrvatske. Kandidat mora imati minimalno 5 godina radnog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj i nudi ugovor na neodređeno vremensko razdoblje. Rok prijave je 31.07. Kliknite ovdje za više informacija.

Društvo multiple skleroze Međimurske županije zapošljava administrativnog djelatnika (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a rok prijave 10.07. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za organiziranje rada Društva, iniciranje i poticanje razvoja Društva, te za obavljanje svih drugih poslova. Kandidat mora znati raditi u programu Microsoft Office i imati iskustva u pisanju financijskih planova. Očekuju se 2 godine radnog iskustva. Zainteresirani ste? Kliknite na link.

Poljoprivredni proizvođač Nenad Kosi planira zaposliti čak 4 radnika na branju i pakiranju povrća (m/ž) za rad u naselju Totovec. Radi se o sezonskom poslu. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola, dok radno iskustvo nije potrebno. Sve ostale detalje ovog oglasa za posao, možete pronaći na poveznici.

Poznata agencija Manpower, za svojeg klijenta, poduzeće A1 Hrvatska, traži agenta terenske prodaje (m/ž) u Varaždinu. Nude se iznimno stimulirajući bonusi, naknada za prijevoz, mogućnost napredovanja, te rad u ugodnom, modernom i dinamičnom okruženju. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za prodaju i prezentaciju proizvoda te usluga. Rok prijave na natječaj je 18.07. Aplicirajte.

Luce Produkt iz Varaždina traži 2 CNC operatera (m/ž). Bit ćete zaduženi za posluživanje CNC stroja, kontrolu mjera, obradu ploča iverice, te za obavljanje svih pripremnih i završnih poslova. Postoji mogućnost stalnog zapošljavanja, ako se kandidati dokažu. Ovaj oglas za posao je aktivan do 12.07. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Dječji vrtić Čarobno ogledalce zapošljava odgojitelja (m/ž) za rad s djecom predškolske dobi. Nudi se ugovor na neodređeno. Mjesto rada su Varaždinske toplice. Ako se želite prijaviti požurite, jer natječaj je otvoren do 15.07. Sve dodatne detalje oglasa za posao možete potražiti na poveznici.

Kopjar Tim d.o.o. iz naselja Strmec Remetinečki planira zaposliti polagača keramičkih pločica (m/ž). Rok prijave je 30.07. Radi se o terenskom poslu koji se obavlja na području Varaždinske i Zagrebačke županije. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Važna je samostalnost i iskustvo na sličnom poslu. Poslodavac osigurava smještaj te pokriva troškove prijevoza. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje.

Obrt Limarske usluge Sakač iz općine Ljubešćica treba tesara – krovopokrivača (m/ž). Posao se obavlja u Varaždinskoj županiji te u gradu Zagrebu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za izradu, montažu drvenih konstrukcija, krovišta i za krovopokrivačke poslove. U obzir dolaze samo kandidati koji imaju minimalno 3 godine radnog iskustva. Kliknite na link za više informacija.

Traži se konobar za rad u caffe baru AS u Varaždinskim toplicama. Bit ćete zaduženi za pripremu, posluživanje i naplatu toplih i hladnih napitaka. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Ako ste zainteresirani, kliknite na poveznicu.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

www.sjever.hr 01.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.