Now Reading:
Nastavak komunalnih radova u općini Radoboj
Full Article 2 minutes read

Nastavak komunalnih radova u općini Radoboj

U naselju Mikši već je duže vrijeme postojalo dječje igralište, ali s obzirom da su sama igrala bila dosta udaljena od igrališta za košarku koje se nalazi na samom ulazu u prostor igrališta, ono je često bilo prazno i neiskorišteno.

Da bi igrala dobila svrhu, ovih dana ista su, na veselje najmlađih, premještena na novu lokaciju, bliže igralištu za košarku. Igrala su svježe obojana, postavljena je zaštitna mreža oko igrališta, a samo igralište konačno je dobilo smisao i svrhu postavljanja.

Nastavljaju se i radovi na asfaltiranju nerazvrstanih cesta na području općine Radoboj.

Općina Radoboj sustavno svake godine osigurava značajna sredstava za uređenje, obnovu ili pak gradnju novih prometnica na svom području. Izuzetak nije ni ova godina. Sukladno Programu modernizacije i rekonstrukcije nerazvrstanih cesta, Komisija za izgradnju i održavanje općinskih cesta obišla je sve nerazvrstane ceste na području općine te sukladno zatečenom stanju napravila prijedlog asfaltiranja nerazvrstanih cesta. Osim presvlačenja novim asfaltnim slojem cesta u dužini od 6.870 metara, pristupit će se i asfaltiranju makadamskih cesta u ukupnoj dužini od 2.608 metara.

Dio radova izvršen je tokom prošle godine, a nastavak asfaltiranja prema Programu modernizacije i rekonstrukcije nerazvrstanih cesta, nastavit će se i ove godine, a ukupna vrijednost radova iznosi 1.385.783,58 kuna s PDV-om.

sjever.hr

21.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.