Now Reading:
Kineziološki fakultet i ove godine jedan od vodećih izbora budućih studenata: Stručnjaci kineziologije Zlatko Dalić i Ante Kostelić idoli su mladih
Full Article 3 minutes read

Kineziološki fakultet i ove godine jedan od vodećih izbora budućih studenata: Stručnjaci kineziologije Zlatko Dalić i Ante Kostelić idoli su mladih

kif

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, čiji su obrazovni programi i ove godine među vodećim izborima mladih, od 1. do 10. lipnja otvara prijave za upis budućih stručnjaka kineziologije.

Značajni sportski uspjesi Hrvatske i naših sportaša koje proteklih godina redom predvode stručnjaci kineziologije koji su svoje trenersko zvanje stekli završetkom KIF-ovih studijskih programa poput Zlatka Dalića, Branka Ivankovića, Ćire Blaževića, Stojka i Josipa Vrankovića, Ante Kostelića, Ivice Tucka, Igora Hinića, Slavka Goluže te mnogih drugih uspješnih trenera i menadžera uzor su i poticaj mladima na izbor ovog zanimanja zaista širokih mogućnosti. U današnjem moru ponude raznovrsnih fakulteta, KIF se ističe najkvalitetnijim studijskim programima koji uključuju mogućnost sudjelovanja u nekima od prestižnih sportskih događanja i projekata te otvaraju brojna nova vrata i put do željenog zaposlenja u omiljenoj grani jednog od najvažnijih zanimanja budućnosti.

“Izborom jednog od naših studijskih programa budući studenti će osigurati vrhunsko obrazovanje koje je ključno za njihovo buduće djelovanje u struci. Osim praktičnih i teorijskih znanja koje će usvojiti, imat će prilike upoznati i povezati se sa nizom predavača, dokazanih u struci što im može otvoriti put za daljnu profesionalnu suradnju. Programi Kineziološkog fakulteta izbor su za znatiželjne, vrijedne, odgovorne i hrabre mlade ljude koji svoju budućnost vide u odgojno obrazovnim institucijama, profesionalnim, amaterskim i rekreativnim klubovima i sportskim sustavima te programima zdravstvenog fitnesa.”- istaknuo je predstojnik Studijskog centra za izobrazbu trenera doc. dr. sc. Tomislav Đurković.

Ljubiteljima sporta i tjelesne aktivnosti Kineziološki fakultet nudi mogućnost da postanu stručnjaci u procesima vježbanja u tjelesnoj i zdravstvenoj kulturi, kineziterapiji i zdravstveno usmjerenoj tjelesnoj aktivnosti, s aktivnim i rekreativnim sportašima na područjima kondicijske pripreme, fitnesa, sportske rekreacije, raznim sportovima, te u sportskom menadžmentu. Uz sveučilišni studij, na kojem se studenti obrazuju za budući neposredni rad u nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture na svim razinama obrazovanja, Studijski centar za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta u svojim studijskim programima sadržava sveobuhvatan program za izobrazbu trenera, koji svojim stručnim znanjem doprinose sportskim klubovima timskih i individualnih sportova, te sportskoj rekreaciji, fitnesu i kondicijskoj pripremi sportaša i nesportaša.

kif

Priliku da se u novoj akademskoj godini pridruže brojnim uspješnim kineziolozima, budući studenti imat će na lipanjskom upisnom roku. Prijave za studij zbog situacije vezane uz korona virus vrše se isključivo slanjem potrebne dokumentacije prepručenom poštom na adresu fakulteta, Horvaćanski zavoj 15. u periodu od 1. do 10. lipnja. Informacije o razredbenom postupku KIF će objaviti naknadno, sukladno preporukama i odobrenjima nadležnih tijela.

Detaljnije informacije o prijavama i upisima te aktivnostima Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu nalaze na web stranici Kineziološkog fakulteta www.kif.unizg.hr te poveznici https://www.kif.unizg.hr/?@=656r#news_8980.

kif
kif
kif

sjever.hr 

Input your search keywords and press Enter.