Now Reading:
Tjedan završava kišom
Full Article 1 minutes read

Tjedan završava kišom

terasa varazdin

Prema prognozi DHMZ-a danas djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Ujutro i prijepodne mjestimice će biti kiše ili pljuskova s grmljavinom na krajnjem jugu, a krajem dana i u sjevernim kopnenim predjelima. Puhat će umjeren sjeverozapadni i sjeverni vjetar, a na Jadranu umjerena do jaka bura i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 6 do 10, na Jadranu od 13 do 16, a najviša dnevna uglavnom od 18 do 23 °C.

Biometeorološke prilike će biti povoljne u većem dijelu Hrvatske što će za mnoge meteoropate biti poticajno i podržavat će dobro raspoloženje i primjerenu koncentraciju. U dijelovima dana s nestabilnostima, u unutrašnjosti osobito prema kraju dana mogu se kod osjetljivijih meteoropata i kroničnih bolesnika javiti manje tegobe uzrokovane vremenom.

U novom tjednu djelomice, a na Jadranu sredinom tjedna i pretežno sunčano. U unutrašnjosti u ponedjeljak povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina, osobito na istoku i gorju. Puhat će povremeno umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, a na Jadranu lokalno i jaka bura, osobito ujutro, a danju često umjeren sjeverozapadnjak ponegdje i jugozapadnjak. Temperatura zraka razdoblja u blagom porastu.

sjever.hr

31.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.