Now Reading:
Stričak: Nakon izbora HDZ je spreman razgovarati s onima koji će Hrvatsku vući naprijed, a ne vraćati je u prošlost i podjele
Full Article 50 second read

Stričak: Nakon izbora HDZ je spreman razgovarati s onima koji će Hrvatsku vući naprijed, a ne vraćati je u prošlost i podjele

Hrvatske demokratska zajednica će na predstojeće parlamentarne izbore izaći s programom za budućnost Hrvatske, najavio je zastupnik u posljednjem sazivu Hrvatskog sabora i predsjednik varaždinske Županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak.

„Nakon unutarstranačkih izbora HDZ je konsolidiran i želimo prije svega savezništvo s hrvatskim biračima, koji će znati prepoznati ozbiljno i odgovorno vodstvo za gospodarski oporavak i sigurnu budućnost Hrvatske.

Suprotno od pojedinih medijskih spekulacija i navoda oporbenih političara, nikada nismo rekli da ćemo koalirati s Domovinskim pokretom Miroslava Škore, a sasvim sigurno nećemo u suradnju sa SDP-om. Škoro se na predsjedničkim izborima pokazao kao sjajan partner SDP- a. Nećemo dopustiti da se isti scenarij ponovi dvaput. Raspršivanje glasova na desnom političkom spektru samo pomaže Bernardiću i SDP-u.

Nakon izbora HDZ je spreman razgovarati s onima koji će Hrvatsku vući naprijed, a ne vraćati je u prošlost i podjele“, navodi se u Stričakovom priopćenju.

sjever.hr

25.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.