Now Reading:
Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u Svetom Iliji – Stričak: Zbog rezultata Vlade imamo pravo tražiti novi mandat
Full Article 1 minutes read

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u Svetom Iliji – Stričak: Zbog rezultata Vlade imamo pravo tražiti novi mandat

Predsjednik Vlade RH i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković u petak je u Svetom Iliji bio na početku izgradnje nove škole, a potom se u Beletincu susreo s članovima Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije.

U društvenom domu u Beletincu, gdje su mu domaćini bili predsjednik ŽO HDZ-a Anđelko Stričak i načelnik Općine Sveti Ilija i predsjednik Općinske organizacije stranke Marin Bosilj, razgovaralo se o projektima koji su u mandatu ove Vlade realizirani na području Varaždinske županije te o pripremi za parlamentarne izbore.

– Ono što često ističem, a upravo zahvaljujući aktualnoj Vladi premijera Plenkovića, područje Varaždinske županije je veliko gradilište u kojem se odvija preko 2 milijarde kuna investicija. Naravno da su sve te investicije dobar uvod u kampanju koja je pred nama i upravo zbog svega toga očekujemo dobar rezultat u Varaždinskoj županiji. Temeljem tih rezultata smatram da imamo pravo stati pred birače i zatražiti njihovo povjerenje i novi mandat – izjavio je Stričak nakon sastanka.

sjever.hr

22.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.