Now Reading:
Zabočki poduzetnici oslobođeni plaćanja komunalne naknade
Full Article 3 minutes read

Zabočki poduzetnici oslobođeni plaćanja komunalne naknade

zabok

U svrhu pomoći gospodarstvu i prevladavanja poteškoća uzrokovanih epidemijom bolesti COVID-19, iz Grada Zaboka pozivaju sve vlasnike/korisnike poslovnih prostora na području grada u kojima se obavljaju djelatnosti koje su bile obuhvaćene mjerom obustave rada propisane Odlukom o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja i Odlukom o izmjeni i dopuni Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja od 18. travnja 2020. godine, da najkasnije do 31. svibnja 2020. godine podnesu pisani Zahtjev za oslobođenje od obveze plaćanja komunalne naknade uslijed nastupa posebnih okolnosti (COVID – 19).

Popunjeni i od odgovorne osobe ovjereni Zahtjev predaje se do gore navedenog roka na e-mail adresu: komunalna-naknada@zabok.hr ili poštom preporučeno na adresu: Grad Zabok, ZIVTOV trg 10, 49 210 Zabok.

Zahtjev se podnosi na propisanom Obrascu, te obavezno mora sadržavati sve bitne elemente, temeljem kojih će se moći ocijeniti osnovanost i opravdanost istoga.

Obveznici plaćanja oslobodit će se obveze plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor za ožujak u iznosu od 50 posto od iznosa mjesečne naknade te za travanj u stopostotnom iznosu mjesečne naknade, uz uvjet da s danom podnošenja Zahtjeva za oslobođenje nemaju nepodmirenih dospjelih obveza iz prethodnih godina prema Gradu Zaboku.

Po zaprimanju i obradi Zahtjeva, obveznici plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor, na dokaziv će način zaprimiti pisanu Obavijest o oslobađanju od obveze plaćanja iste.

www.sjever.hr/zabok.hr 18.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.