Now Reading:
NK Varaždin započinje sa treninzima
Full Article 2 minutes read

NK Varaždin započinje sa treninzima

nk varaždin

Prema odluci Vlade RH, najavljen je paket postepenog ublažavanja mjera, a to se odnosi i na sportaše. Već u prvoj fazi, koja počinje u ponedjeljak, 27. travnja, bit će omogućeni treninzi sportašima prve i druge kategorije individualnih sportaša te treninzi seniorskih ekipa koje se natječu u najvišem rangu natjecanja.

Tako sa treninzima započinju i u NK Varaždinu.

-Seniori pod vodstvom trenera Toplaka i stručnog stožera od ponedjeljka započinju sa grupnim radom. Uz dozvolu Civilne zaštite, raditi će se u grupama od po 5 igrača koji neće koristiti klupske prostorije, odnosno na rad dolaze direktno iz vlastitih automobila uz obavezan razmak od po 5 metara između svakoga igrača. Između grupa biti će 15 minuta razmaka – objavljeno je na Facebook profilu kluba.

Inače, HNS je već ranije predstavio tri opcije za nastavak sezone. Prvi termin već je prošao, a ova odluka Vlade ostavlja otvorenom mogućnost da se liga nastavi u drugom predviđenom terminu, a to je 30. svibnja 2020.

Prema skici kalendara koju je napravio HNS, ako se natjecanje u 1. i 2. HNL nastavi 30. svibnja, sve može biti gotovo do 25. srpnja, što je u skladu s UEFA-nim zahtjevom da se sve domaće lige okončaju do kraja srpnja. Ostalo bi i vremena da se vikend nakon posljednjeg kola odigra finale Kupa te kvalifikacije za Prvu HNL.

Ukoliko se pak natjecanje ne nastavi u predviđenom terminu krajem svibnja, postoji i treća opcija, a to je 13. lipnja. U tom slučaju natjecanje u 1. HNL završilo bio 2. kolovoza 2020.

www.sjever.hr 27.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.